Bohemia кристал сет Miranda

Идеален сет за подарок.
Bohemia кристал сет MirandaBohemia кристал сет Miranda
Цена:
Цена без ДДВ: 4.999,00 ден
Цена: 4.999,00 ден
Опис Фина изработка од прозрачно и лесно кристално стакло.

Сетот вклучува вазна, сад за бонбони, декоративен сад и пепелник.

Производител: Bohemia

Коментари

Нема коментари за овој производ.