Вазна Bohemia Royal

Висок квалитет на изработка од фин кристал.

Вазна Bohemia RoyalВазна Bohemia Royal
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден
Опис Фина изработка од прозрачно и лесно кристално стакло.

Висина: 34 см.

Производител: Bohemia.

Коментари

Нема коментари за овој производ.