Вазна Bohemia Royal

Висок квалитет на изработка од фин кристал.
Вазна Bohemia RoyalВазна Bohemia Royal
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден
Опис Фина изработка од прозрачно и лесно кристално стакло.

Висина: 23 см.

Производител: Bohemia.

Коментари

Нема коментари за овој производ.