Вазна Bohemia Metropoliten

Висок квалитет на изработка од фин кристал.
Вазна Bohemia MetropolitenВазна Bohemia Metropoliten
Цена:
Цена без ДДВ: 2.299,00 ден
Цена: 2.299,00 ден
Опис Фина изработка од прозрачно и лесно кристално стакло.

Висина: 35 см.

Производител: Bohemia.

Коментари

Нема коментари за овој производ.