Вазна Bohemia Angela

Елегантен дизајн на вазна изработена од фин кристал.

Вазна Bohemia AngelaВазна Bohemia Angela
Цена:
Цена без ДДВ: 899,00 ден
Цена: 899,00 ден
Опис Фина изработка од прозрачно и лесно кристално стакло.

Висина: 23 см.

Производител: Bohemia.

Коментари

Нема коментари за овој производ.