fbpx

Волшебен свет

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.
Чоколади и вино во корпа Волшебен светЧоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Опис Аранжманот се состои од чоколаден букет гриоти, бонбониера во облик на срце и мало вино со украсна етикета спакувани во украсна корпа.

Пораките на виното ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.