Икона

Мала икона изработена на дрво.
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден
Опис Техника: акрил

Димензии: 12х12х10 см.

Галерија: АРТ-МГМ

Коментари

Нема коментари за овој производ.