Икона

Икона насликана на големо парче од дрво.
Цена:
Цена без ДДВ: 2.390,00 ден
Цена: 2.390,00 ден
Опис Техника: акрил

Димензии:35х20х10 см.

Галерија: АРТ-МГМ

Коментари

Нема коментари за овој производ.