Икона

Прекрасно насликана икона на дрво.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден
Опис Техника: акрил

Димензии: 20х20х10 см.

Галерија: АРТ-МГМ

Коментари

Нема коментари за овој производ.