Пакет со вино и чоколади со порака

Одличен подарок за љубителите на вино и чоколади.
Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца со пораки во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца со пораки во украсна кутија
img_1258
img_1259
img_12539
img_12564
img_12572
Опис Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца. На виното и чоколатцата ја додаваме вашата порака или фотографија.

За совршен впечаток, додадени се декорации на виното и на кутијата.

Вино 750мл MERLOT-CABERNET

-2 стаклени чаши за вино

-20 мали чоколатца

-текст и фотографија за виното и чоколатцата по ваш избор

-специјална кутија

Заедно со нарачката можете да ни ја доставите и вашата порака, а фотографијата во квалитетна резолуција испратете ни ја на info@ex.mk.

Ве молиме нарачките испратете ги 2-3 дена пред денот за испорака.

Коментари