Денес е посебен ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.
Денес е посебен денДенес е посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден
Денес е посебен ден
Денес е посебен ден
Опис Корпата содржи вино со ваша персонализирана порака, бонбониера Cherry во облик на срце и лижавче-срце.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.