Cheers!

Елегантен и посебен подарок за различни пригоди и свечености.
Мали алкохолни пијалоци и чоколади во корпа Cheers!
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден
Мали алкохолни пијалоци и чоколади во корпа Cheers!
Мали алкохолни пијалоци и чоколади во корпа Cheers!
Мали алкохолни пијалоци и чоколади во корпа Cheers!
img_0973
Опис

Мали пакувања на различни алкохолни пијалоци во комбинација со чоколади.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.