Честитки

Вино со апетисани и чоколади во украсна кутија е секогаш соодветен подарок за разновидни поводи.
ЧеститкиЧеститки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден
Честитки
Честитки
Честитки
Честитки
Опис Вино JP Chenet, Ferrero Rocher, пакување апетисани, чоколадни пралини во форма на срце и декорации спакувани во украсна кутија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.