V-tech Музичка масичка

Масичка со активности за весела и едукативна забава за најмалите.
Цена:
Цена без ДДВ: 3.690,00 ден
Цена: 3.690,00 ден
Опис Оваа масичка содржи телефон со слушалка и девет копчиња кои ќе го научат детето да брои. Книгата на која може да се прелистува ќе го учи детето за животните и азбуката.Часовникот кој се врти ќе го учи детето за временскиот концепт а воедно има 4 пиано копчиња кои светат, ролер и 3 неелектронски форми.

Може да се користи горниот дел од масичката како одделна играчка.

Работи со батерии: 2 х АА (вклучени во пакувањето)

Препорачана возраст 6-36 м

Коментари

Нема коментари за овој производ.