Tommee Tippee Електричен стерилизатор

Ги чува шишињата стерилни 24 часа.
Tommee Tippee Електричен стерилизаторTommee Tippee Електричен стерилизатор
Цена:
Цена без ДДВ: 4.950,00 ден
Цена: 4.950,00 ден
Tommee Tippee Електричен стерилизатор
Tommee Tippee Електричен стерилизатор
Tommee Tippee Електричен стерилизатор
Опис Пакувањето содржи:

-електричен стерилизатор за 5 шишиња и додатоци, стерилизира за 5 минути.

-цуцла лажливка 0+

-штипка

Коментари

Нема коментари за овој производ.