Tommee Tippee Апарат за подготовка на млеко (формула)

Лесно и безбедно подготвување на формула.
Tommee Tippee Апарат за подготовка на млеко(формула)Tommee Tippee Апарат за подготовка на млеко(формула)
Цена:
Цена без ДДВ: 11.300,00 ден
Цена: 11.300,00 ден
Tommee Tippee Апарат за подготовка на млеко(формула)
Tommee Tippee Апарат за подготовка на млеко(формула)
Опис И ние се согласуваме фактот дека доењето е најдобро, сепак свесни сме дека многу пати тоа не е возможно. Перфект Преп апаратот за подготовка на млеко Ви дава можност лесно и безбедно да ја подготвите формулата, на одлична температура и тоа да го повторите многукратно.

– Апаратот автоматски го контролира квалитетот, квантитетот и температурата на водата со која треба да се подготви формулата.

– Водата од садот минува низ специјално дизајнираниот филтер кој ги одстранува сите бактерии создавајќи физичка бариера. Кога водата е исфилтрирана апаратот е подготвен да го направи млекото.

– Циклусот на подготовка почнува со врела доза вода од 70°C за да уништи можни бактерии во самата прашкаста формула.

– Циклусот на подготовка завршува со дополнување точна количлина вода за да се постигне точна температура на млекото слична на температурата на тело.

Илјадници родители се задоволни од Перфект Преп апаратот, а затоа што е уникатен производ добиваме многу прашања за тоа како работи. Безбедноста на бебето е наш приоритет во се што произведуваме, затоа Ве уверуваме дека овој производ ги има сите безбедностни серитификати и тестирања кои му овозможуваат на апаратот да подготви перфектна формула за помалце од 2 минути.

Коментари

Нема коментари за овој производ.