Gorenje Стерилизатор ST550BY

Стерилизатор на пареа за ефикасно работење без употреба на хемикалии.
Gorenje Стерилизатор ST550BYGorenje Стерилизатор ST550BY
Цена:
Цена без ДДВ: 3.590,00 ден
Цена: 3.590,00 ден
Gorenje Стерилизатор ST550BY
Gorenje Стерилизатор ST550BY
Gorenje Стерилизатор ST550BY
Опис Стравуваме од хемикалии кои може да му наштетат на нашето бебе. Затоа го дизајниравме стерилизаторот на пареа за ефикасно работење без употреба на хемикалии. Природната стерилизација со пареа уништува 99.9 % од штетните бактерии.

Главниот сад е со капацитет од 6 стандардни шишиња истовремено. Над главниот сад има корпа во која може да се стерилизираат цуцли, гумени глодалки, шољи и прибор за јадење.

Транспарентниот капак е опремен со два помали отвори, низ кои може да посегнете по малите предмети со фаќалката. Предметите остануваат стерилни еден ден доколку капакот остане затворен.

Димензии (ШxВxД): 28 × 37 × 17 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,1 × 40 × 18,6 cm

Нето тежина на апаратот: 1,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

Приклучна моќ: 600 W

Коментари

Нема коментари за овој производ.