Лименка со смеса за отпечатоци

Направете отпечаток од рачето или стапалцето на вашето бебе за спомен.
Лименка со смеса за отпечатоци
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Лименка со смеса за отпечатоци
Лименка со смеса за отпечатоци
Лименка со смеса за отпечатоци
Лименка со смеса за отпечатоци
Лименка со смеса за отпечатоци
Опис TINY IDEAS-Лименка со смеса

Димензии: 15 см /15 см/ 4 см

Содржи:

*Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат)

*Ролер за израмнување на смесата

*Нема мешање,нема неред,се суши природно.

Коментари

Нема коментари за овој производ.