Fisher Price Проодувалка Зебра

Проодувалка за првите чекори на децата.
Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден
999999-887961240290
Fisher Price Проодувалка Зебра
Опис Различни форми и музички ефекти со животни, мелодии и песнички.

Оваа детска играчка лесно може да се ракува и да се сортира во многу мал простор.

Коментари

Нема коментари за овој производ.