Прочистувач на воздух Goclever Crystal Air Coral

Оптимална предвидена површина-15-20 м2.
Прочистувач на воздух Goclever Crystal Air CoralПрочистувач на воздух Goclever Crystal Air Coral
Цена:
Цена без ДДВ: 7.999,00 ден
Цена: 7.999,00 ден
Прочистувач на воздух Goclever Crystal Air Coral
Прочистувач на воздух Goclever Crystal Air Coral
Прочистувач на воздух Goclever Crystal Air Coral
Прочистувач на воздух Goclever Crystal Air Coral
Опис Погоден за спални, детски соби, канцеларии, особено корисен за сопственици на миленичињта, луге кои страдаат од астма, алергии и сл.

Моќ на прочистување на наjситните честички, микроорганизми до големина на рм2

Прочистувањте на чад, прашина, мувла, хемиски супстанции, мириси, гасови, грини, бактерии, вируси, формалдехид, рм2 и други штетни материи

Промена на воздухот во оптималната просториjа-5 пати

Ниво на бучност до 40 дб

Енергетски ефикасен-вкупна моќност само 6w

Jонизациjа- 5 милиони jони / см3

Проток на воздух-180 м3/ н

Работи врз основа на технологиjата smart shield-трократен систем на прочистувањте преку хепа филтер, филтер со активен jаглерод и макромолекуларен неткаен филтер за прочистувањте на 99,97% од штетните честички.

Таjмер

Uv ламба за дезинфекциjа и спречувањте на размножување на бактериите и вирусите

Компактен дизаjн лесно вклоплив во секоj ентериер

Димензии-30,2 х 11,2 х23,9 / тежина 1,66 кг

Коментари

Нема коментари за овој производ.