Мојот прв отпечаток

Прекрасен украс кој останува за спомен.
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
pearhead-babyprints-handprint-footprint-keepsake-ornament-with-ribbon-pink--39A7CE85.zoom
Мојот прв отпечаток
Опис Содржи:

*Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат

*Ролер за израмнување на смесата

*Калапче за форма

*Панделки во 3 бои

*Алатка за правење отвор

*Нема мешање, нема неред, се суши природно.

Направете и изложете отпечаток од малото раче или ноџе со оваа смеса за украс. Притиснете го малото раче или ноџе на нетоксичната, мека смеса која сама се суши за да го направите овој бесценет спомен. Нема никакво мешање, нема печење, нема неред!

Доколку првиод обид е неуспешен, нема проблем, можете да ја повторите постапката повеќе пати , се додека не го добиете најдобриот отпечаток.

100% безбедно.

Димензии на пакувањето: 16,5/16,5/3,8см

Коментари

Нема коментари за овој производ.