Украс - мојот прв отпечаток

Прекрасен украс кој останува како спомен.
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
50020_setting_hi_1024x1024
50020_blue_high_1024x1024
50020_pink_high_1024x1024
50020_ivory_high_1024x1024
50020_pkg_noshadow_hi_1024x1024
Опис Содржи:

*Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат)

*Ролер за израмнување на смесата

*Калапче за форма

*Панделки во 3 бои (бела, розева и сина)

*Алатка за правење отвор

*Нема мешање, нема неред, се суши природно.

Направете и изложете отпечаток од малото раче или ноџе со оваа смеса за украс. Притиснете го малото раче или ноџе на нетоксичната, мека смеса која сама се суши за да го направите овој бесценет спомен. Нема никакво мешање, нема печење, нема неред! Доколку првиод обид е неуспешен, нема проблем, можете да ја повторите постапката повеќе пати, се додека не го добиете најдобриот отпечаток. 100% безбедно.

Димензии на пакувањето: 16,5/16,5/3,8см

Коментари

Нема коментари за овој производ.