Laica HI 3011 овлажнувач на воздух

Ултрасоничен модел наменет за потребите на децата.
Laica HI 3011 овлажнувач на воздухLaica HI 3011 овлажнувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 3.990,00 ден
Цена: 3.990,00 ден
Laica HI 3011 овлажнувач на воздух
Laica HI 3011 овлажнувач на воздух
Laica HI 3011 овлажнувач на воздух
Опис Laica развива целосна линија на медицински одобрени термометри за доенчиња и деца, како и овлажнувачи кои се произведени според најстрогите контроли за квалитет и безбедност со посебно внимание на специфичните потреби и грижа на оваа возрасна група.

HI3011 - Ултрасоничен овлажнител

Емисија на пареа: 8-9 часа

Електрично напојување

Димензии: 22 x 22 x 16 см

Коментари

Нема коментари за овој производ.