Babyono ќебенце за играње

Ќебенце за игра и за помош за правилно развивање на бебето.
Babyono ќебенце за играње
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден
Опис *Ова ќебенце ќе овозможи на вашето бебе да се забавува и во исто време самостојно да го истражува светот на боите, формите и звуците.

*Го олеснува процесот на сеопфатно правилно развивање на вашето бебе.

*Играчките кои висат може да се извадат и да се користат одделно или може да ги закачите на креветче,количка,транспортер и сл.

Димензии: 80cm x 80cm.

Коментари

Нема коментари за овој производ.