Babyono играчка и тропалка за гушкање

Живописна играчка која го поттикнува социјалниот и емоционалниот развој.
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден
Опис ЕДУКАТИВНА:

Го учи детето на емпатија и интеракција

Го поттикнува социјалниот и емоционалниот развој

Овие живописни играчки – животни му го зголемуваат интересот и фокусот на неговото внимание.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА:

Одлично за играње и учење

Ја развива имагинацијата на бебето

Дава чувство на сигурност

*Во согласност со Европските нормативи и стандарди

Димензија:

38 x 38 cm

19 x 19 cm

Достапна во повеќе бои.

Коментари

Нема коментари за овој производ.