fbpx

Babyono играчка спирала

Играчка која лесно се поставува и помага во развивање на визуелната и моторна координација.
Babyono играчка спирала
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Опис Помага во развивање на визуелната и моторна координација

Звукот му го привлекува вниманието на бебето и му го задржува вниманието.

Овие живописни играчки на животни му овозможуваат на бебето да ги распознава нивните силуети.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА:

Интересна за игра

Ја развива имагинацијата

Лесно може да се постави на креветче, транспортер, количка, релаксатор и сл.

*Во согласност со Европските нормативи и стандарди

Коментари

Нема коментари за овој производ.