Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1

Со можност за подгревање на млеко и оброци, стерилизирање на шишенца и цуцли, готвење на пареа, дозирање, затоплување на вода.
Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Цена:
Цена без ДДВ: 4.690,00 ден
Цена: 4.690,00 ден
Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Опис Технички карактеристики

Големина на садот: 1 l

Ротација 360°

Автоматско исклучување

Дигитален

Рачно отворање на капакот

Индикатор за нивото на водата

Гумени ногарки за стабилност

Куќиште: Пластика + метал

Боја: Бела боја

Моќност на грејачот: 800 W

Должина на приклучен кабел: 1 m

Димензии (ШxВxД): 15,5 × 24 × 15,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,5 × 25 × 22,5 cm

Нето тежина на апаратот: 1,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

Приклучна моќ: 800 W

Коментари

Нема коментари за овој производ.