Фото коцки

Овие шарени коцки се совршен реквизит за фотографирање на вашето малечко.
Фото коцки
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Фото коцки
Фото коцки
Опис Меморирајте ја возраста на вашето бебе, во денови, месеци и години со помош на овие хартиени коцки поставени до вашето дете додека го сликате.

Овие три коцки ги содржат броевите од 1-9 за да ја покажат возраста на бебето од новороденче до дете.

Димензии на пакувањето: 22см/16см/15см

Коментари

Нема коментари за овој производ.