BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче

Традиционална лулка која се користи и како креветче.
Цена:
Цена без ДДВ: 13.900,00 ден
Цена: 13.900,00 ден
culla-nanna-oh-brevi2
presenta 855-20160616090000
ambiete-20160901125501
Опис *Произведено во Италија ова помошно креветче е дизајнирано и произведено по Brevi стандардите како практично и безбедно странично креветче, со ексклузивна можност за лулање.

*Едноставно за употреба кога се лула или е во статична положба.

*Родителите лесно можат да го постават ова креветче до креветот. Ногарките се опремени со нелизгачка гума. Со нежно притискање на секоја педала практично ќе се постави до кревет.

*Практично и додека го местите креветот.

*Специјалното душече Nanna Oh е дизајнирано за правилна положба и пподдршка на рбетот, има идеална цврстина, високо е 4,5 см

*Одговара скоро на сите типови кревети, со лесен систем за прикаување на креветот, благодарение на практичните ленти на ногарките. Nanna oh може да се користи и како традиционална лулка.

*Странична вентилација, прозорче, кога се користи како традиционална лулашка овозможува детето да го гледа светот околу него и му овозможува правилна вентилација.

*Содржи торбица во која се носи спакувана лулката, лесна е за транспортирање и не зафаќа простор.(склопена: 94,5x55x19 cm)

*6 позиции во висина, две едноставни копчиња од страните овозможуваат лесно прилагодување на саканата висина (од 33.5 cm – позиција 1 – до 49.5 cm – позиција 6-)

*Навлаката се одстранува и пере, препорачано е рачно перење. Прекривката се вади и пере.

*4 гумени тркала за лесно ракување, пренесување…

*Позиции на наслон, лесно се прилагодува, независно на двете страни.

*Во согласност со EN 130 e SGS CdC за странично креветче

Коментари

Нема коментари за овој производ.