fbpx

Креативен сет за ткаење

Со овие четири дрвени мини рамки за ткаење и шест бои на конец за вез може да исткаете четири весели животни.
Креативен сет за ткаењеКреативен сет за ткаење
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Креативен сет за ткаење
Креативен сет за ткаење
Опис За да ги направите комплетни, можете да ги декорирате рамките за ткаење со блескави налепници. Кое животно ќе го направите? Одите по слаткиот еднорог или опуштениот мрзливец?

Коментари

Нема коментари за овој производ.