fbpx

Trefl Boom Boom Frozen 2

Потрошете го својот куп карти и заѕвонете на ѕвончето!
Trefl Boom Boom Frozen 2Trefl Boom Boom Frozen 2
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Trefl Boom Boom Frozen 2
Trefl Boom Boom Frozen 2
Опис Boom Boom Frozen 2 е едноставна и брза игра за целото семејство.

Потрошете го својот куп карти и заѕвонете на ѕвончето!

За да победите, мора да ги потрошите сите ваши карти со хероите на Frozen II.

Коментари

Нема коментари за овој производ.