fbpx

Платежна картичка со 6.000 ден.

Барате подарок, а немате идеја што да купите? Овозможете им на своите блиски да си одберат подарок по свој вкус.
Платежна картичка со 6.000 ден.Платежна картичка со 6.000 ден.
Цена:
Цена без ДДВ: 6.990,00 ден
Цена: 6.990,00 ден
Опис Не грижете се повеќе дали ќе ја погодите бојата, големината, најновата мода и трендови. Сега можете да му го подарите она што секому ќе му се допадне.

Картичката спакувана со ваша порака ќе биде предадена лично на вашите најблиски во Македонија.

Доколку барате дискретен и совршен подарок, Силк Роуд Банка АД Скопје ви го претставува идеалното решение: ВИЗА припејд картичка за физички лица.

Создадена да обезбеди повеќекратни опции со различни износи за да одговараат на секоја пригода и потреба. Картичките за подарок нудат флексибилност и сигурност за секој оној кој ќе ја добие. Дава можност да се одбере посакуваниот подарок во рамките на вредноста на картичката.

• Неперсонализирана, безконтактна припејд картичка .

• Без можност за надополнување.

• Наменета за физички лица над 18 години.

• Ја олеснува контролата на распределбата и трошење на средства.

Употреба:

• Активирање со првата трансакција користејќи ПИН код.

• Дозволено за употреба само на ПОС терминали во земјата, каде што е обележан знакот VISA, без провизија.

• Не е дозволено повлекување на готовина.

• Не се дозволени плаќања преку интернет.

• Безконтактно плаќање на ПОС терминали, без внесување на ПИН кодот, до 1.100 МКД.

• Промена на ПИН кодот на банкомати на Силк Роуд Банка.

• Проверка на состојбата на банкомати на Силк Роуд Банка.

Лимит:

- Вредност на картичката: мах. 6000 МКД .

• Наменета само за резиденти.

• Користење само во МК.

• Пристап до готовина и интернет: Не е дозволено.

• Дневен лимит за трошење на ПОС: мах. 6000 МКД .

• Без можност за надополнување

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди