Персонализирани подароци

Чоколади во облик на срце и вино со ваша порака.

Чоколади во облик на срце и вино спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со високо квалитетно вино.

Вино, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo во корпа Весели мигови
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.

Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа за Денот на вљубените.

img_2886-1
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Денес е посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате ...

Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Покажете ја вашата благодарност испраќајќи Merci бонбониера ...

Ти благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Голема дизајнирана бонбониера со 30 чоколади со испечатени ...

Бонбониера 30 причини за љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваша порака, одличен ...

Најсреќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе ги изненадите вашата ...

Од мене за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Одличен подарок за љубителите на вино и чоколади.

Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца со пораки во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино и чоколади за сите ...

IMG_4636
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Големи чоколади со ваши пораки во украсна кутија долга 1 ...

jumbochocobox
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден
Страница 2 од 2