Бонбониера 365 Љубов

Прекрасно дизајнирана бонбониера со 20 чоколади со испечатени пораки.
Бонбониера 365 ЉубовБонбониера 365 Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Бонбониера 365 Љубов
Бонбониера 365 Љубов
Бонбониера 365 Љубов
Опис Бонбониера со белгиски чоколади, на кои се испечатени 20 пораки.

Оваа бонбониера не може да се персонализира со ваши пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Ве молиме испратете ја вашата нарачка 2-3 дена пред одредениот ден за испорака.

Коментари

Нема коментари за овој производ.