Персонализирани подароци

Совршен подарок за вашата најсакана женска личност.

Бонбониера Те сакам затоа што...
Цена:
Цена без ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Подарок со ваша испечатена порака.

Вино со испечатена порака
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Изразете ја љубовта подарувајќи кутија која крие ...

img_2771
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Украсна бонбониера со чоколади со ваши пораки.

Бонбониера со пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Подарок со ваша испечатена порака.

img_2862-1
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Бонбониера со пораки за престојните слави.

IMG_4502
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Подарок со печатени пораки за претстојните слави.

IMG_4525
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Подарок со печатени пораки за претстојните слави.

IMG_4535
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Чоколади со порака „За најдобрата сопруга“ спакувани во ...

img_2958
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Чоколади со порака „За најдобрата баба“ спакувани во ...

IMG_4430
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Чоколади со порака „За најдобрата мајка“ спакувани во ...

Бонбониера За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки.

Вино со чоколади со ваши пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки за ...

IMG_4529
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Пакување срце со чоколади со пораки.

Чоколадна порака
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваша порака на чоколадите и ...

Корпа со вино и чоколади Само за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Вино и бонбониера за претстојните слави.

IMG_4542
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден
Страница 1 од 2