fbpx

Печки, камини и шпорети на дрва

Современ дизајн на печка со помали димензии и рустичен ...

Камин на дрва Тара
Цена:
Цена без ДДВ: 12.190,00 ден
Цена: 12.190,00 ден

Мултифункционален производ наменет истовремено за загревање ...

Алфа 55 Термо 5kw
Цена:
Цена без ДДВ: 15.290,00 ден
Цена: 15.290,00 ден

Комбиниран електрично-плински шпорет.

Комбиниран електрично-плински шпорет СГ 122 55 ГИ/6
Цена:
Цена без ДДВ: 17.190,00 ден
Цена: 17.190,00 ден

Трајножаречка печка од дебели лимови, 7Kw.

Трајножаречка печка - Ориент
Цена:
Цена без ДДВ: 20.890,00 ден
Цена: 20.890,00 ден

Современ дизајн на камин со моќност 11 kw.

Камин Рустикал/Рустик
Цена:
Цена без ДДВ: 32.790,00 ден
Цена: 32.790,00 ден
Цена:
Цена без ДДВ: 37.090,00 ден
Цена: 37.090,00 ден