GIVENCHY Irresistible EDP 80 ml

Irresistible е најавен како цветно-дрвенест и овошен женски мирис кој игра со контрастот помеѓу две спротивности: претрупан акорд од роза и сјајна дрвенеста нота.
GIVENCHY Irresistible EDP 80 mlGIVENCHY Irresistible EDP 80 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 7.200,00 ден
Цена: 7.200,00 ден
GIVENCHY Irresistible EDP 80 ml
GIVENCHY Irresistible EDP 80 ml
Опис Претставен е во 2020 година, а е креација на парфимерите Fanny Bal, Dominique Ropion и Anne Flipo.

Мирисни ноти

Горни: Blackcurrant, Rose water

Средни: Damask rose, Iris

Основни: Virginia cedar, White musk

Коментари

Нема коментари за овој производ.