Новогодишно пакетче

Новогодишно пакетче во празнично пакување.

Новогодишно пакетче Новогодишно пакетче
Цена:
Цена без ДДВ: 780,00 ден
Цена: 780,00 ден
Опис СОДРЖИНА

• ДОРИНА млечна 250г

• ДОРИНА млечна 80г

• ДОРИНА ледена 100г

• ДОРИНА пунч 100г

• ДОРИНА кекс 80г

• ДОРИНА со ориз 75г

• ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО 15г

• БАНАНКО 30г

• КИКИ овошна карамела 100г

• ПЕПЕРМИНТ100г

• ВИЦ Флипс кикирики 40г

• ТОРТИЦА чоколадна 25г

• ДОМАЧИЦА 220г

• Амбалажа (црвена кутија)

Вкупна тежина: 1.255г

Коментари

Нема коментари за овој производ.