Новогодишно пакетче

Новогодишно пакетче во празнично пакување.
Новогодишно пакетче
Цена:
Цена без ДДВ: 880,00 ден
Цена: 880,00 ден
Опис Содржина:

• ДОРИНА млечна 250г

• ДОРИНА млечна 80г

• ДОРИНА ледена 100г

• ДОРИНА пунч 100г

• ДОРИНА со кекс 80г

• ДОРИНА со ориз 75г

• ДОРИНА мус 95г

• ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО 15г

• КРАШ ЕКСПРЕС 200г

• БАНАНКО 30г

• КИКИ овошна карамела 100г

• ПЕПЕРМИНТ 100г

• БРОНХИ 100г

• ТОРТИЦА чоколадна 25г

• ДОМАЧИЦА 220г

• Амбалажа (сина кутија)

Вкупна тежина: 1.570г

Коментари

Нема коментари за овој производ.