Новогодишно пакетче

Новогодишно пакетче во празнично пакување.
Новогодишно пакетче
Цена:
Цена без ДДВ: 659,00 ден
Цена: 659,00 ден
Опис Содржина:

• ДОРИНА млечна 250г

• ДОРИНА млечна 80г

• ДОРИНА ледена 100г

• ДОРИНА пунч 100г

• ДОРИНА со кекс 80г

• ДОРИНА со ориз 75г

• ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО 15г

• БАНАНКО 30г

• КИКИ овошна карамела 100г

• ПЕПЕРМИНТ 100г

• ТОРТИЦА чоколадна 25г

• ВИЦ Флипс кикирики 40г

• ДОМАЧИЦА 220г

• Амбалажа (црвена кутија)

Вкупна тежина: 1.255г

Коментари

Петок, 23 Декември 2016
Nemanja, Srecna Nova godina i Bozic ti posakuvaat nana Sonja i Stjepan, so teta Sara, Mia , Lea i Sofia.
Sonja Maric