Kinder Maxi Mix Пакетче

Kinder Maxi Mix пакетче со слатка плишана играчка.
Kinder Maxi Mix ПакетчеKinder Maxi Mix Пакетче
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Kinder Maxi Mix Пакетче
Kinder Maxi Mix Пакетче
Kinder Maxi Mix Пакетче
Kinder Maxi Mix Пакетче
Kinder Maxi Mix Пакетче
Kinder Maxi Mix Пакетче
Kinder Maxi Mix Пакетче
Опис Пакетчето содржи мека плишана играчка и одбрани Kinder чоколадни задоволства.

Разгалете го вашето малечко со Kinder Country bar, Kinder Bueno, Kinder Bar и вкусните Schoko-Bons чоколади со лешник.

Тежина: 133 г.

Забелешка: заради ограничените количини, плишаните играчки не можат да се одберат и ќе се испорачуваат во зависност од залихата.

Коментари

Нема коментари за овој производ.