Новогодишна елка со густи гранки 2.10 м.

Новогодишна елка со висина 2.10 м.
Новогодишна елка со густи гранки 2.10 м.
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден
Новогодишна елка со густи гранки 2.10 м.
Новогодишна елка со густи гранки 2.10 м.
210pp
180pp75
240p4
tree-300x3005
1376559_723723731051721_5190879902108897824_n22
Опис Новогодишна елка со густи зелени гранки со висина 2.10 м.

Елката содржи 320 гранки.

Дијаметар на отворена елка е 135 см.

Елките се продаваат спакувани во кутија. Сите делови на елката, вклучувајќи ги и гранките се спакувани во најлонска фолија.

Коментари

Нема коментари за овој производ.