Veet SENSITIVE PRECISION женски тример

Уживајте во мекоста на нозете и заборавете на непријатност.
Veet SENSITIVE PRECISION женски тримерVeet SENSITIVE PRECISION женски тример
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Veet SENSITIVE PRECISION женски тример
Veet SENSITIVE PRECISION женски тример
Veet SENSITIVE PRECISION женски тример
Опис Уживајте во мекоста на нозете и заборавете на непријатност. Има долги микроабразивни честички во комбинација со фини дијамантски кристали, оставајќи ги стапалата нежни и меки!

Многу лесен за употреба.

- Мека рачка со ергономски облик

- Едноставно и ефективно ротационо движење

Коментари

Нема коментари за овој производ.