Laica PC3004 Сет за маникир и педикир

Laica PC3004 Сет за маникир и педикир
Laica PC3004 Сет за маникир и педикирLaica PC3004 Сет за маникир и педикир
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден
Laica PC3004 Сет за маникир и педикир
Laica PC3004 Сет за маникир и педикир
Laica PC3004 Сет за маникир и педикир
Опис Маникир и педикир за нега и хигиена на ноктите на рацете и нозете.

- Пренослив со практична торба за носење.

- Опремен со LED светло за осветлување на ноктите за време на третманот.

ДИМЕНЗИИ: 5,5 х 14,5 см

ТЕЖИНА: 163 g

КОМПОНЕНТИ НА ПРОИЗВОД

1 комплет за нокти и педикир, 5 додатоци, 1 упатство за употреба

МОЌНОСТ: 3 x 1.5V алкален ААА

Коментари

Нема коментари за овој производ.