Tristar HD-2333 Травел фен за сушење коса

Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.
Tristar HD-2333 Травел фен за сушење косаTristar HD-2333 Травел фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден
Tristar HD-2333 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2333 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2333 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2333 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2333 Травел фен за сушење коса
Опис Достапен во сребрена боја

Долг кабел, гајка за закачување,

Тело од високо квалитетна пластика.

Моќност: 1200W,

2 променливи брзини,

Рачка на преклопување,

Компактен,

Јамка за закачување,

Лесен и тивок

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.