Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса

Стилски, компактен, моќен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.
Tristar HD-2359 Травел фен за сушење косаTristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден
Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Опис Достапен во црна боја

Долг кабел, гајка за закачување, и дифузер за професионален финиш,

Tело од високо квалитетна пластика.

Моќност: 1200W,

2 променливи брзини,

Променлива волтажа

Рачка на преклопување,

Компактен,

Дифузер

Јамка за закачување,

Лесен и тивок

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.