Iskra RH-1818-1 (White) Травел фен за сушење коса

Стилски, компактен травел фен за сушење коса.
Iskra RH-1818-1 (White) Травел фен за сушење косаIskra RH-1818-1 (White) Травел фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден
Iskra RH-1818-1 (White) Травел фен за сушење коса
Iskra RH-1818-1 (White) Травел фен за сушење коса
Опис Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.

Достапен во бела боја

Долг кабел, гајка за закачување,

тело од високо квалитетна пластика.

Дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

Моќност: 1200W,

2 променливи брзини,

Рачка на преклопување,

Компактен,

Јамка за закачување,

Мал дифузер

Лесени тивок

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.