Iskra RH-1803AM-1 (Black) Фен за сушење коса

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса.
Iskra RH-1803AM-1 (Black) Фен за сушење косаIskra RH-1803AM-1 (Black) Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Iskra RH-1803AM-1 (Black) Фен за сушење коса
Iskra RH-1803AM-1 (Black) Фен за сушење коса
Опис Стилски, полу-професионален фен за сушење коса, во црна боја

Долг кабел, гајка за закачување,

тело од високо квалитетна пластика.

Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

Напон: 230V~50Hz,

Моќност: 2000W,

2 променливи брзини,

Копче за дување ладно,

Генератор на негативни јони,

Лесен и Тивок

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.