Хауба за коса со фен Grundig HS-6780

Со Grundig Stylers вашата коса можете да ја направите според вашиот стил за да ви одговара за секој ден - пеглана, кадрава, со многу волумен, или друг облик
Хауба за коса со фен Grundig HS-6780Хауба за коса со фен Grundig HS-6780
Цена:
Цена без ДДВ: 2.799,00 ден
Цена: 2.799,00 ден
Хауба за коса со фен Grundig HS-6780
Хауба за коса со фен Grundig HS-6780
Хауба за коса со фен Grundig HS-6780
Опис 450 вати

2 топлини и подесување на брзините

Прилагодување на појасот

3 метри долг кабел

1 светилка за јонската функција

Операции 220-240 V ~ 50-60 Hz

Боја: сребрена / светлозелена металик

Коментари

Нема коментари за овој производ.