Grundig HD-6080 Фен за сушење коса

Професионален фен за сушење коса, погоден за фризерски салон и дома.
Grundig HD-6080 Фен за сушење косаGrundig HD-6080 Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден
Grundig HD-6080 Фен за сушење коса
Grundig HD-6080 Фен за сушење коса
Grundig HD-6080 Фен за сушење коса
Grundig HD-6080 Фен за сушење коса
Grundig HD-6080 Фен за сушење коса
Опис Општи информации

Тип на производ: Ion Фен за коса

Боја: црна, сребрена

Стилизирање на млазницата

Опрема: отстранлив филтер за воздух, огледало за суспензија

Карактеристики: Студена фаза, јонска технологија, заштита од прегревање

Забелешка: ЕКО режим за нежно сушење

Технички спецификации

Вентилаторски фази: 2

Стадии на префрлување на температурата: 3

Должина на кабел: 1,8 m

Моќност: 2.200 вати

1 година гаранција!

Коментари

Нема коментари за овој производ.